Shopping med Ida 😃

Idag blev det en tur på Nova tillsammans med Ida ☺️ Jag hade en del ärende jag skulle ordna där och det är alltid kul med lite sällskap! Hade skrivit upp på min lista att Alvin behövde strumpor, men kom hem med lite mer än så 🙈 Idag hade denna mamman verkligen spender-byxorna på sig! 


Från Kappahl


Från HM. Konstigt nog hittade jag mycket fint där idag. Jag har ju erfarenhet av att kläderna från HM inte har lika bra kvalitet som från ex Kappahl och Lindex, men nu ger jag det ett nytt försök! 


Från Nameit. Definitivt favoriterna 😍 Älskar verkligen denna modellen på jeans. Lite baggy och med mudd både i  benslut och mage 👍🏻 


Och här har vi strumporna! Insåg precis att jag måste ha några helt vita också. 


Ida var så snäll och bjöd mig på lunch/middag idag 😃 Det fick bli thaimat, en ny variant som jag inte testat (där) förr! Mums så gott det var! 


Väl hemma från Nova fick jag ett ryck att bestämde mig för att klippa mig! Har velat de i ca 1 vecka nu och nu ville jag inte vänta längre ☺️ 12 cm åkte av och jag betalade 180kr och fick då också håret tvättat. Billigt och bra och jag blev jätte nöjd! Spännande att se hur de ser ut när jag själv har tvättat och gjort vid det. 


Nu ikväll har vi fixat ännu lite "ärenden" samt hälsat på hos mamma & Lars en stund. Jag har precis avverkat ett avsnitt av IDOL (har missat att följa de på kvällarna så ser de i efterhand) och om en timme ca kallar sängen. Klockan ringer 07.00 imorgon och vid 09.00 ska vi ordna tillträdet på Högalidsvägen! 

Puuhh.. Denna semestern har verkligen varit i en klass för sig. Såhär mkt som min hjärna snurrat och tänkt/funderat kring saker har den nog aldrig gjort. Eller kan nog säga att stora delar av sommaren har varit väldigt speciell. Försäljning av vårt radhus i juni, utlandssemester, födelsedagar, jobbat 3 veckor, packning och flytt till nya lägenheten.. 😳 Men inget "ont" (eller nödvändigt ska jag kanske säga) utan att de har något gott med sig 😜

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0