Helgen som gått efter hemkomsten :)

Äntligen har jag lite tid över för bloggen ☺️ Resan hem från Thailand gick bra! På den första flygningen, som skulle ta 10 timmar sov Alvin 7 av dem 👍 På den andra flygningen, som skulle ta 4 timmar sov han 1 och var glad/gnällig kombinerat resterande 3 😆 Haha! 

Vi var hemma i huset 16.00! Det kändes faktiskt otroligt skönt att vara hemma. Här har man sina egna saker, leksaker till A, rent vatten i kranen, GOD MJÖLK och PÅLÄGG m.m 👍 Vi gjorde allt för att hålla oss vakna sålänge som möjligt, men vid 20.00 (02.00 Thai tid) orkade vi inte längre! Detta resulterade i att vi vaknade lagom utvilade vid 04.00!! Haha.. Jetlaggen har suttit i hela helgen för oss alla tre, men vi hoppas att det blir bättre och bättre ju fler dagar som går! 



Vad skulle man gjort utan bärselen?



Vårt lilla plan från Kairo till Köpenhamn

I lördags var vi först ute och shoppade lite nytt till Alvin. Han var i behov av ytterkläder, vilket vi lyckades hitta (skriver om detta i ett annat inlägg)! Efter shoppingen körde vi till Moffe & Nettan i Aggarp för att hämta upp Zindra, som spenderat tre veckor hos dem. På kvällen gick vi bort till Sara & Mange, som äntligen flyttat hit till Kävlinge 👍😃 Vi bor nästan grannar nu vilket känns så himla kul! 



Lite Skype med mamma & Lars hann vi också med 👍


Haha, Nettan är Aggarps egen lilla Ceasar 😆


Grattis SIS & Mange till er super fina bostad här hos oss i Kävlinge 🎉


Sötnosar 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0