Besök på Pattaya Hospital

Igår blev det som sagt en tripp till Pattaya Bangkok Hospital för att kolla upp mitt mående en gång för alla! Tidigare i veckan kände jag mig bättre, men på torsdags kvällen mådde jag så fruktansvärt dåligt igen, och kände då att jag måste kolla upp det! 



Receptionen 😃 Flådigt som attans! 


Toaletterna 👌

Tog taxi dit med mamma och vi fick träffa en super trevlig läkare 👍 Han kollade i halsen och kunde se att jag fortfarande hade en "infection" där, samt tog en titt i öronen där det visade sig att jag hade en liten inflammation på vänster ytteröra. Precis innan en sköterska skulle ta blodprov berättade jag att jag är svårstucken och att vårdpersonalen i Sverige sällan lyckas på första försöket. Ibland kan jag bli stucken upp till 5 gånger innan dem lyckas! Sköterskan här lyckades första gången och kom med kommentaren: "In Thailand we only need to do it once" Haha, de tyckte jag var rätt bra sagt 😜 


Väntrummet


Selfie med mamma 😋

Blodprovet visade att jag inte bar på några bakterier, utan att mitt mående beror på en kraftig virusinfektion, som tyvärr inte går att göra mycket åt! Läkaren skrev ut 3 olika tabletter som ska lindra mina symtom, och nu är det bara till att vänta ut skiten! 😕 Men skönt ändå att man fick svar på vad det var! Men fy satan vilket dyrt besök 😳 5200 bath (1300 svenska kronor) inklusive medicinerna.. Det sved i plånkan kan jag säga! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är samma i Sverige, söker du sjukvård och man inte tillhör EU eller har med sitt kort kostar det 1710 kr. Sen tillkommer provtagningskostnader, röntgen etc..
Hoppas att du mår bättre!:)

2015-01-19 @ 19:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0