Seperationsångest!

En sak jag har funderat på under tiden jag befunnit mig här, är att jag måste  rensa ut bland Alvins kläder där hemma! Vi har en Hemnes byrå till honom och alla de fyra små översta lådorna är proppfulla av kläder han växt ur. Allt från storlek 50 upp till 62! Jag har kommit på att jag troligtvis har seperationsångest över att behöva sälja hans kläder, låter hur konstigt som helst, eller hur?! 

Många av hans urväxta kläder är fortfarande såå fina och ser nästa orörda ut! Min tanke var först att jag bara skulle spara det allra finaste, och även de modeller vi tyckt extra mycket om osv. Men hur svårt är inte de? Jag har i alla fall kommit fram till att allt de neutrala åker! Vi har ju bestämt oss för att ta reda på könet till nästa barn, och blir de en flicka kommer jag definitivt att vilja köpa flickiga kläder. Blir det en pojke kommer han att få ärva Alvins fina pojkkläder och så kommer man vilja köpa en del nytt såklart! 

Vi har ju fina dressar med korta ben här nere i Thailand som varit perfekt i värmen! Dressarna är i storlek 68 och han lär bara kunna använda dem här. Men de är såå fina och praktiska. Då tänker jag såhär: hmm, tänk om nästa bebis blir en pojke och att han har 68 lagom till sommaren, då skulle han ju kunna använda dem :) Långsökt jag vet, men de är nog de jag menar med seperationsångesten, Haha! Men antar att de bara är till att bestämma sig, sen får allt annat säljas!

Ni som har barn själva, har ni någon gång känt samma sak? :) 




Kommentarer
Postat av: Ida. N

Oh ja jag var precis likadan med både Elice och Noah, det är ju nått speciellt liksom. Ens barns kläder som man förknippar med dom och olika tillfällen. Har även svårt att göra mig av med Nikkis kläder fast att hon är den sista. Inget konstigt att känna så antar jag :)

2015-01-27 @ 12:23:14
Postat av: sara

Absolut har man separationsångest! Jag sparade allt i lådor/påsar tills det var dags för nästa barn. Och när jag sen visste att det skulle bli en flicka var det inte lika jobbigt att sälja lite. Sen har man ju självklart sparat favoriterna :) Nu när Miljes kläder är försmå sparar jag dom iallafall ett tag då jag INTE kan göra mig av med dom än;)

2015-01-27 @ 16:18:12
Postat av: Bella

Känner igen de där 😊

2015-01-27 @ 18:21:58
Postat av: Johanna

Sälj det du inte gillar spara resten :) får du en flicka sälj det du sparat då 😘👍

2015-01-27 @ 20:25:56
Postat av: Lina

Stämmer in på mig. Tyckte även det var jobbigt när Hampus skulle påbörja en ny storlek.

2015-01-27 @ 20:32:46
Postat av: Sara :)

Lite så har jag tänkt Johanna :) men fan, de är ju mycket man gillar!! Haha ;)

2015-01-27 @ 21:51:17
Postat av: Celle

Jag har precis samma nu, försökte rensa nu till flytt men bara de neutrala åkte:) o då ör ja ändå en sån som har lätt för att kasta saker:))

2015-01-27 @ 22:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0