Viva la Spania :)

Nu äntligen är det fritt fram att skriva om vår resa till Spanien. För drygt en månad sedan fick jag och mormor frågan av Lars ifall vi ville komma ner till deras lägenhet och överraska mamma. Resorna var billiga och jag betalade endast 2000kr tur och retur för 6 dagar (inklusive extra bagage) för mig och Alvin! Jimmy kunde dock inte följa med då han varken har semesterdagar att ta ut (då han ska ha semester hela augusti) samt att det är svårt för honom att ta ledigt när hans kollega Kenny redan är hemma och är pappaledig. Så jag, mormor och Alvin drog iväg igår ;) 11.00 begav vi oss hemifrån och ca 20.00 var vi framme i lägenheten hos mamma & Lars :)
 
Hon satt på terrassen när vi kom gående utanför. Det enda jag hör henne säga är "Nä men, vafan.. HEEEJ!!" och därefter kom tårarna. Detta kunde hon aldrig ana att vi skulle komma ner!! Älskar överraskningar så detta var verkligen skoj att få göra för henne <3
 
Just nu sitter jag ensam i lägenheten då mamma, Lars och mormor har kört till stranden. Jag kände att de var lättare att stanna hemma med Alvin idag. Han ligger just nu och snarkar gott och jag njuter av solen på terrassen under tiden :) En kopp kaffe i ena handen och ett glas vatten i andra! Vi har de himla varmt, 30 grader i skuggan!
 
Jag kan tyvärr inte uppdatera er med några bilder då wi-fit i lägenheten strular. Troligtvis kommer de igång på fredag. Så just nu sitter jag och skriver från deras dator, kommer knappt ihåg hur man gör de ju :P Vi kanske ska käka på en restaurang som har wi-fi ikväll, så då kan jag nog slänga in några bilder :)
 
Kramar från Spanien <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0