Träff med Anna/Hampus & Izza :)

Dagen igår bestod av massa fint besök 😃 Vid 09.00 anlände Anna och Hampus! Längesedan vi sågs nu och det är så skoj att se hur våra pojkar har utvecklats under tiden som gått! Det blev massa kaffe och pojkarna fick mumsa på gröt 😋 Igår var gröten väldigt uppskattad, då Alvin slukade hela sin smakportion. Tidigare har han bara ätit hälften ungefär. Vid 13.00 stack dem hem och vid 16.00 kom mamma. Alvin måste ha den bästa mormorn i världen ❤️ Ett stort intresse och en vilja om att träffa honom ofta!! Han är ju lätt "mormors påg", hihi! 


5 månader och två veckor vs 5 månader och tre veckor 😍 



På kvällen stack Jimmy och tittade på ishockey live med ett par kompisar, och det var egentligen tänkt att jag & Alvin skulle mysa med Sara & Ellion. Tyvärr har lillkillen dragit på sig en rejäl förkylning så vi avbokade träffen. Alvin har varit förkyld från och till ända sedan innan jul, så vill inte riskera en förkylning nu när han precis blivit av med sin! Izza kom istället och höll oss sällskap här hemma ☺️ hon hade köpt med sig majskrokar (korvar? Haha) och smörgåsrån 👍 Tack så hemskt mycket för det! Dock var inte Alvin så förtjust i det. Rynkade näsan när han slickade på de och ville inte alls ha kroken i munnen 😆 Antar att de är en vanesak, precis som med maten! Izza hjälpte även mig att "installera" sittvagnen (som faktiskt var lite klyddigt!) och så fick vi ett ryck och möblerade om på Alvins rum! Drack kaffe och flabbade ända till 22.30! 😜😴 Övertid för mig, men vad gör det en gång? Haha.. 


Nu är sittvagnen redo för en promenad! 👍

Jimmy var hemma strax innan 23 och sen somnade vi vid 23.30! Alvin har ju haft två bra nätter på rad, och "bara" vaknat en gång för mat. Givetvis höll de inte i sig 😳 Inatt vaknade han 2 ggr för mat, 2 ggr för napp och vid ett tillfälle ville han inte somna om utan var vaken i 1 timme! Fy bubblan vad jag var trött imorse. Förmiddagsvilan tog vi tillsammans i vår säng. Alvin är inne i en sådan mysig period just nu 😍 Lägger man sig med honom i sängen ligger han och suger på nappen, drar lite i snutten, pillar på mina händer och sen somnar han med sitt huvud lutandes mot mitt ❤️ sjukt mysigt! 




Idag har vi haft en hemmadag. Alvin hade pyjamasen på sig till 13.00 och jag mina myskläder! Imorse mellan 07.30-11.00 blev det massa lek på filten! Alvin älskar alla sina leksaker som gör ljud ifrån sig. Speciellt "pianot" som låter när han slår hårt ☺️ Jag har även hunnit med lite tvätt och röjning i köket! Nu inväntar vi bara pappan i huset som är hemma runt 16.30. Idag blir det fredagsmys med killarna i mitt liv och Zindra 💗 

Trevlig helg allesammans! 

Kommentarer
Postat av: Mormor💙

Klart han är mormors påg👍💙😘😍

2015-03-06 @ 19:35:05
Postat av: Anna o Hampus

Alltid lika mysigt att spendera tid mer er❤️ Fina pojkar vi har 💙 nyfiken jag blev på rummet 😍

2015-03-06 @ 21:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0