💙🎈 Alvin 1 år 🎈💙

Idag har vår fina pojke fyllt 1 år! Galet vad snabbt detta året har gått. Jag minns de som igår, samma dag vi kom in till avdelning 44 i Lund. Efter en del procedurer (som krävs innan ett kejsarsnitt) så kom Alvin till världen 08.43 på torsdag morgon 2014-09-11. 4320g tung och 50cm lång 💙☺️Det senaste året har verkligen varit en berg och dalbana! Villkorslös kärlek, tårar, frustration, glädje, skratt, irritation och lite sömn. Så kan man nog summera känslorna. Det där med sömn är ju egentligen ingen känsla, men oboy vad de påverkar ens mående! 

Idag har jag såklart blickat tillbaka massor ❤️ Det är märkligt hur man finner sig i nuet och nästan har glömt bort att ens barn faktiskt varit såhär litet.. Hur var tiden med Alvin när han var två månader? Jag får verkligen tänka efter för att få fram den där bilden när han ex satt i sin babysitter och sov,  när han låg i babygymmet och sprattlade på leksakerna eller när man kunde lägga honom i sitt babynest i soffan och han låg still!! Haha.. Tiden då var i alla fall inte lika livlig och energikrävande som idag 😜🙈 Varje månad eller ålder har sin charm! 


Underbara pojke, vad vore livet utan dig 💙 Du är det absolut bästa och finaste som hänt oss, din mamma & din pappa! Du är så älskad, inte bara av oss utan av all mammas och pappas släkt samt våra vänner. Du är en glad, gosig och snackig pojke. Du är klok och busig, men har även ett hett temperament och envishet 🙈 I dagsläget så skriker du högt när du blir tillsagd, vilket vi inte gillar 😂👆🏻 Haha! Du kryper av bara farten här hemma och älskar att resa dig mot möbler och promenera runt dessa. Tandborsten och burkmatsskeden är storfavoriter och går ibland före "vanliga" leksaker 😋 Böcker är även något du älskar och du kan ofta sitta själv och bläddra i din bok. Då kan man höra "däää" och så pekar du på djuret. Vi ser fram emot de kommande året med dig, älskade gosse 💙 All kärlek till dig Alvin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0