Vi har köpt ett nybygge 😃👏🏻

Ännu en gång har prioriterat bort bloggen. Vi har haft så mycket annat att tänka på de senaste veckorna. Vi har bland annat flyttat till vår hyreslägenhet och har även KÖPT HUS!! Helt galet 😃 Inte ett begagnat hus, utan vi ska bygga nytt! 

För ca 2 månader sen fick mamma nys om en ledig tomt ute i Stävie. I samma veva var vi med i en budgivning på ett (begagnat) hus som slutade på 3.225.000kr! Efter den budgivningen började tankarna snurra kring hur (jävla!) mycket huspriserna sticker iväg och tanken om att bygga nytt växte. Vad kostar de egentligen? Hur mkt dyrare blir ett nybyggt? Vad landar man på i månadskostnad osv.. Och efter många om och men kom vi fram till att ett nybyggt kostar i stort sett lika mkt som ett begagnat i dagens läge ☺️ Så efter att ha varit i kontakt med en del olika husleverantörer och jämfört en massa landade bollen tillslut hos Älvsbyhus! Så om cirka 10 månader flyttar vi in i vårt HELT NYA Älvsbyhus (modell Ymer) ute i Stävie 👏🏻 Så himla kul! 


Måste ge mamma & Lars ett STORT TACK för all hjälp i detta. Alltifrån passning av Alvin så att vi kunnat köra iväg på möten samt hjälp kring allt som har med själva huset att göra ❤️ Utan er hade inte detta varit möjligt! 

Kommentarer
Postat av: Mor <3

Är så himla glad för er skull och tänk så närma Gosmannen får till mormor <3 <3 <3

2015-09-03 @ 16:42:01
Postat av: Lina

Grattis! Kul att bygga nytt. Mina föräldrar flyttar in i det andra huset om en månad.

2015-09-03 @ 17:25:10
Postat av: Sara

Ja Lina, de ska verkligen bli skoj! Det kanske fanns någon mening med att vi inte vann budgivningen mot dina föräldrar ;) Då hade vi ju aldrig hamnat här! Och med facit i hand så väljer vi nog hellre ett helt nytt hus för samma (om inte mindre) pengar än vad vi hade behövt ge för ett begagnat :)

2015-09-03 @ 23:25:39
Postat av: Lina

Jag hade också valt nybygge. Bara man hittar en bra tomt. Kul att ni får välja att själv nu.

2015-09-05 @ 07:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0