Alvin slapp operation!! đŸ‘đŸ»

Usch. Idag var det ingen dag vi sĂ„g fram emot. Vi skulle befinna oss pĂ„ barn & ungdomssjukhuset (dagkirurgen) för undersökning och ev operation av Alvins testiklar. Den högra testikeln har alltid legat i pĂ„sen, men den vĂ€nstra Ă„ker lite upp och ner. För att lĂ€karen skulle kunna undersöka honom helt var han tvungen att sövas 😱 

07.15 anlĂ€nde vi till dagkirurgen. Strax dĂ€refter fick han lugnande medicin som han drack upp i ett nafs. Sen var det bara att vĂ€nta. Efter cirka 25 min var han rĂ€tt dĂ„sig och kanylen kunde sĂ€ttas. Dock var han medveten hela tiden och började sĂ„klart grĂ„ta sĂ„ fort de började. Sen grĂ€t han non-stop fram tills att han blev sövd. För er som inte vet avskyr Alvin att ha "konstiga saker pĂ„ sig". Det började redan nĂ€r de skulle sĂ€tta pĂ„ honom bandet med namn och personnummer. Jisses vad besvĂ€rad han blev av det direkt, och sen kanylen pĂ„ de! 

Jimny fick följa med in nĂ€r han skulle sövas. Är alldeles för kĂ€nslig för att klara av det. Jimmy hanterade det bra, Ă€ven om det sĂ„klart var kĂ€nslomĂ€ssigt jobbigt för honom ocksĂ„. Han lyckades i alla fall hĂ„lla borta tĂ„rarna sĂ„ att Alvin inte sĂ„g det i alla fall. NĂ€r han sen hade blivit sövd var det bara att vĂ€nta.. Efter ca 15 min kom den underbara nyheten đŸ˜ƒđŸ‘đŸ» Ingen operation krĂ€vs!! Vi blev sĂ„Ă„ glada och en stor lĂ€ttnad infann sig. LĂ€karen hade (tack vare narkosen) kunnat kĂ€nna och klĂ€mma pĂ„ muskulaturen osv och upptĂ€ckte dĂ„ att testikeln var ok! Vi ska dit pĂ„ en ny undersökning om ett Ă„r igen. 



NĂ€r Alvin hade vaknat igen sĂ„ fick han en flaska vĂ€lling som han slukade direkt! Stackaren hade ju fĂ„tt fasta innan narkosen ocksĂ„. Efter vĂ€llingen skulle kanylen tas och de gick hur bra som helst. VĂ€rre var det med plĂ„stret efter 😂 Usch ja, det var inte kul att fĂ„ ett plĂ„ster som stramade pĂ„ handryggen! Haha.. Till slut fick vi sĂ€tta pĂ„ han en vante och dĂ„ glömde han bort det lika snabbt igen! 

Skönt att allt löste sig till det bĂ€sta för vĂ„r Gosman ❀ Planerna Ă€r ocksĂ„ Ă€ndrade nu. Egentligen skulle jag vabbat torsdag & fredag men nu blir de jobb för hela slanten! 





Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0