🏡 Det hĂ€nder en del pĂ„ 3 mĂ„nader 🏡

Exakt tre mĂ„nader mellan bilderna! Det hĂ€nder en del hĂ€r hemma, Ă€ven om jag kan tycka de gĂ„r lĂ„ngsamt ibland 🙈 Vi har stĂ€ndiga projekt igĂ„ng gĂ€llande utsidan och insidan tar vi tag i lite dĂ„ och dĂ„ 😃 Just nu saknar vi hyllor, tavlor och fotografier pĂ„ vĂ€ggarna. Gardiner i vardagsrummet Ă€r inte ordnat, och inte heller olika former av belysning i huset. Saknar lampor över matbord, myslampa i hallen samt lampor i sovrumsfönsterna. 



Men gĂ€llande utsidan, imorgon blir framsidan förhoppningvis fĂ€rdig (bara planteringarna kvar, men de fĂ„r komma senare) och Jimmy har Ă€ven fĂ„tt upp "grisastacketet" i helgen 😂 Han kallar det för de! Vi ska plantera hĂ€ck lĂ€ngre fram, men de fĂ„r ocksĂ„ komma senare. Just nu ska vi fokusera pĂ„ att mĂ„la vinkeln och dĂ€refter bygga trĂ€dĂ€ck. Efter att det Ă€r fĂ€rdigt ska vi mĂ„la resterande av huset 😅 Vi har att göra med andra ord! 




Hur som helst.. Vi Ă€lskar vĂ„rt hus 😍🏡 Vi Ă€lskar lĂ€get, omrĂ„det, nĂ€rheten till naturen och till Alvins dagis! Tomtens storlek Ă€r perfekt för oss som egentligen inte alls Ă€r nĂ„gra "trĂ€dgĂ„rdsmĂ€nniskor" đŸ‘ŒđŸ» Skattar mig lycklig varje dag över att vi valde att göra denna resa! đŸ™đŸ»

Kommentarer
Postat av: Jessica Rundström

SĂ„ roligt att följa er i er husdröm. SĂ„ fint ni fĂ„tt de. SjĂ€lva har vi precis bytt tak sĂ„ nu tar vi en liten paus i renovering men de Ă€r roligt och de blir som man vill ha de 😊

2016-06-23 @ 19:09:21

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0